interieur reinigen auto

Wiki Article

Jouw vierwieler staat daar maar dof te zijn bij de voordeur? Wij boenen je mazda van links tot rechts tot elk deel weer glanst. Iets dat je Honda kleurloos doet lijken komt door regen, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de wonderbaarlijke glans die je bolide ooit eens bezat weer terug komt. Voor de fraaiste uitslag zullen we de laklaag weer als van ouds maken. Onze mensen zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat mag ook zeker, want ze gebruiken de beste autowax en geven de grootste zorg aan je auto. Wil je vele afbeeldingen bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze kan je vinden op onze site.
Binnen de kortste keren komen bekende op je af om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare momenten kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt spijtig genoeg niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Al die streepjes maken de kleur eveneens mat, het is wel eens mooier geweest. Om nogmaals in een glimmende bolide te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere krassen, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn beschadigingen die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar boomtakken of grind weer compleet verdwenen. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een heilige koe? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de lak. Dit wordt verkregen met nano-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw voertuig kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glascoating is een transparante laag over de bestaande autolak heen, dit geeft minimaal twee jaar extra bescherming aan je auto. Voordat de nano-coating op de vierwieler kan worden gewreven behoort de bolide een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel op aan te kunnen brengen. Na deze glas-coating valt het viezigheid en waterdruppels er probleemloos van af, je vierwieler blijft helemaal droog.

Je voertuig interieur laten schoonmaken zodat deze er weer spik en span uitziet? Niks van het interieur zien wij over het hoofd, de stoelen en dashboard tot de grond aan toe. Waarom je je auto interieur wilt laten schoonmaken? Na een jaar is het interieur lang niet zo smetteloos meer als in het begin. Als je je tante een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Duizenden mensen vinden een nieuw gekochte Nissan aangenaam ruiken, jammer genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle andere geuren die in het interieur zitten verscholen pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je auto compleet van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Bovendien bestaat er een optie om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. We weten het te waarderen als je ons wilt aanbevelen bij onder andere je nichtje. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef onze site een bezoekje zodat je een afspraak met ons kan maken.

Is het beschamend als je wegrijdt? Laat je Nissan door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je bmw geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een poetsbeurt te geven. Na zoveel jaar buiten te hebben gestaan is dat ook best onbetwistbaar, maar geen zorgen, wij brengen die ongekende grootsheid weer terug. De bovenste laag wordt weer in ere hersteld voor het mooiste uitslag. Met alleen de beste producten te gebruiken en de grootste zorg krijg je de bolide weer in perfecte staat terug. Zie op onze webpagina enkele voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Binnen de kortste keren komen de Lees verder buren naar je toe met de vraag of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet gespaard gebleven, je bent op weg naar de vomar om boodschappen voor het weekend te doen en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Allemaal van die kleine beschadigingen in je lak die je liever niet ziet. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een glimmende heilige koe te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krassen, maar daar zijn andere middelen voor nodig. Een perfecte autolak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer het aanzien die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. En vanzelf sprekend die kleur, compleet opgebloeid.

Super mooi toch al die glimmende auto's die glanzen in het stralende van de zon of onder straatverlichting? Dat je een blokje aan het lopen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er interessant uit? Met onze glascoating service gaat ook jouw auto er net zo mooi van worden, is dat niet de droom waar je vaker aan zit te denken? Nano-coating is een niet opvallende laag over de bestaande laklaag heen, dit geeft enkele jaren extra bescherming aan je auto. Wat nodig is, is dat de vierwieler eerst tot in de puntjes gepolijst moet zijn om het middel te laten pakken. Na deze glas-coating valt het vuil en regen er zo van af, je auto blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Wil je het interieur van je bolide laten schoonwassen zodat deze er weer spik en span uitziet? Gesoffeerde stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo schoon of als het net uit de fabriek komt. Als je de heilige koe al een geruime tijd hebt is deze een stuk vuiler als dat je zal willen. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu genoegen nemen met een smerig auto interieur. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe goed het auto interieur rook toen je je Mercedes net nieuw had gekocht? Wij verhullen de vervelende geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer plezierig geurt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je voertuig overal brandschoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Vanzelf sprekend is het ook mogelijk om pakketten te combineren, wat jij wilt doen wij. Heb je een auto van je bedrijf of een particuliere? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw vierwieler schoon hebt terug gekregen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je neefje wilt adviseren. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We zien je graag.

Report this wiki page